Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

search

Dasar Privasi

Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung. Sekiranya anda ingin membuat permohonan secara online atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan bahagian-bahagian atau unit-unit berkaitan untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas dari bahagian-bahagian atau unit-unit lain.

 

Maklumat Yang Dikumpul
Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari Laman Web JKR Negeri Kedah atau Laman Web JKR Daerah dibawah pentadbirannya kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel yang merupakan bahagian yang dilindungi dalam Laman Web ini.

 

Maklum Balas
Kami amat mengalu-alukan maklum balas/pertanyaan anda. Sekiranya maklumat yang terperinci diperlukan tidak terdapat di dalam Laman Web ini, keperluan anda akan dimajukan kepada bahagian atau unit yang berkaitan.

 

Apa yang akan Berlaku jika Saya Membuat Pautan kepada Laman Web yang Lain?
Laman Web JKR Negeri Kedah dan Laman Web JKR Daerah dibawah pentadbirannya mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk Laman Web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan laman web ini mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.

 

Pindaan Dasar
Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemaskini di halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemaskini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain.


 

Last Updated: 04 April 2015
Hits: 1449

Copyright © 2019 JKR Kubang Pasu